Acasă Eveniment Trei tineri sunt cercetaţi după ce i-au furat geanta cu banii pentru...

Trei tineri sunt cercetaţi după ce i-au furat geanta cu banii pentru pensii unui poştaş din Făget

601
DISTRIBUIȚI

postasTrei tineri timişoreni sunt cercetaţi de poliţişti, după ce i-au furat vineri, în plină zi, geanta cu banii pentru pensii unui poştaş din oraşul Făget, după care au fugit cu o maşină, informează un comunicat al Poliţiei Timiş.
Potrivit comunicatului, vineri, în jurul orei 12.05, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Făget au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că unui factor poştal i-a fost sustrasă geanta cu bani în timpul serviciului.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat de urgenţă la faţa locului. Din primele verificări a reieşit că două persoane necunoscute i-au sustras geanta în care se aflau banii pentru pensii, apoi au fugit cu un autoturism ce îi aştepta în apropiere.
La scurt timp, pe un drum comunal din apropiere, a fost depistat un autoturism care corespundea descrierii făcute, la volanul căruia se afla şoferul care i-a ajutat pe cei doi hoţi să fugă, în vârstă de 25 de ani, din Timişoara.
Totodată, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Făget, în colaborare cu poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, au continuat cercetările, iar în aceeaşi zi i-au prins pe cei doi tineri care au comis furtul.
Procurorul a dispus cercetarea acestora în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor trei suspecţi, se mai arată în comunicatul Poliţiei Timiş.

Comentarii

comentarii