Acasă Eveniment Un arădean a furat plăcuțe de înmatriculare pentru a putea alimenta mașina...

Un arădean a furat plăcuțe de înmatriculare pentru a putea alimenta mașina cu carburant fără să plătească

503
DISTRIBUIȚI

A furat plăcuțe de înmatriculare ca să fure carburant. Ideea aparține unui tânăr de 21 de ani, din Pecica, care s-a gândit la o soluție de a circula gratuit cu mașina proprie.

În ultimele zile, mai mulți arădeni au reclamat faptul că le-a dispărut numerele de înmatriculare de pe mașini. În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din Pecica, care, în perioada 23 august – 1 septembrie a.c. a sustras mai multe plăcuțe de înmatriculare de pe autoturisme parcate în municipiul Arad. Ulterior, el a montat numerele de înmatriculare pe un alt autoturism, cu care s-a deplasat în stații PECO din municipiul Arad și din Pecica, unde a alimentat și a plecat fără să plătească contravaloarea combustibilului.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru două infracțiuni de furt, trei infracțiuni de furt calificat și conducerea unui autoturism cu numere false de înmatriculare. El va fi prezentat în cursul acestei zile magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, fiind continuată documentarea întregii activități infracționale.

Comentarii

comentarii