Acasă Actualitate Un bărbat din Dolj a încercat să dea foc steagurilor din fața...

Un bărbat din Dolj a încercat să dea foc steagurilor din fața Primariei Timișoara

DISTRIBUIȚI

Un bărbat a încercat astăzi, în jurul orei 11.40, sa dea foc steagurilor din fata Primariei Municipiului Timișoara. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani, cu domiciliul în Plenita, județul Dolj. Barbatul a fost observat de un angajat al Primariei, aflat în clădire, care a anunțat guardul Poliției Locale în serviciu la Primărie, iar acesta l-a oprit,  imediat sosind în sprijin și echipajul de intervenție. Cel în cauza a fost apoi predat  polițiștilor de la Secția 1, sosiți și ei la fala locului,  pentru continuarea cercetărilor.

Unele steaguri au fost ușor afectate și vor fi înlocuite.

”Această acțiune nu este un protest inocent, ci o faptă penală ce putea ușor să ducă la incendierea primăriei. Acolo ne duce extremismul naționalist cu care se încearcă otrăvirea comunității noastre. Este un semnal de alarmă că ce începe cu vorbe se termină în fapte. Știm cine sunt părinții spirituali ai acestor fapte – aceiași huligani care au scandat sloganuri xenofobe în fața casei mele și care au intrat cu forță în primărie, cu George Simion în frunte.

 Voi rămâne ferm în apărarea valorilor timișorene si europene. Nu vom ceda niciun milimetru extremiștilor violenți”, spune primarul Dominic Fritz.

Comentarii

comentarii