Acasă Eveniment Un bărbat s-a dat drept altă persoană în fața jandarmilor din Timișoara,...

Un bărbat s-a dat drept altă persoană în fața jandarmilor din Timișoara, după ce a fost oprit pentru că purta masca necorespunzător

687
DISTRIBUIȚI

Jandarmii din Gruparea Mobilă Timișoara au depistat, duminică, 27 decembrie, în zona Piața Verde, un bărbat care nu purta masca corespunzător. Solicitându-i-se să prezinte un act de identitate, bărbatul le-a arătat jandarmilor unul care, aparent, nu era al său și, în plus, s-a prezentat și drept persoana înscrisă în document. Cum existau diferențe clare între document și declarații, pe de o parte, și fizionomia bărbatului, pe de altă parte, jandarmii au avut suspiciunea că bărbatul face fals privind identitatea și au întocmit actele de sesizare.

„Duminică, 27 decembrie a.c., jandarmii aflați în serviciu au observat, pe o stradă situată în zona Piața Verde din municipiul Timișoara, un bărbat care nu purta masca de protecție în mod corespunzător. Jandarmii l-au oprit și i-au solicitat să își decline identitatea. Acesta și-a menționat numele și a prezentat un act de identitate care, la verificări, figurează ca aparținând unei alte persoane, cu domiciliul în județul Maramureș.

Deoarece au fost constatate neconcordanțe între cele declarate de persoana în cauză și mențiunile din actul de identitate și există suspiciunea de fals privind identitatea, jandarmii au întocmit actele de sesizare, în vederea continuării cercetărilor de către organele de urmărire penală”, transmite colonel Emilia Margareta Fînață, din partea Grupării Mobile de Jandarmi din Timișoara. 

Comentarii

comentarii