Acasă Eveniment Un baștan a sfidat un echipaj al Politiei Locale, chiar în apropierea...

Un baștan a sfidat un echipaj al Politiei Locale, chiar în apropierea Primăriei Timișoara

DISTRIBUIȚI

Un echipaj al Politiei Locale Timisoara a fost implicat intr-un incident rutier, astazi, pe o strada din apropierea Primariei Timisoara, dupa ce au depistat un autoturism Volkswagen parcat intr-o zona interzisa. Au blocat iesirea, dotata cu bariera de acces, blocata pe deschis, si au asteptat revenirea la masina a proprietarului.

Dupa putin timp si-a facut aparitia un bastan dintr-un clan tiganesc, care a intrebat, extrem de iritat, de ce s-a blocat iesirea. I s-a raspuns ca va fi sanctionat pentru parcarea intr-un loc interzis.

In momentul imediat urmator, profitand de iesirea dintre blocuri a unei autoutilitare de aprovizionare cu marfa, soferul Volkswagenului s-a trantit la volan, a fortat iesirea – printr-o manevra in marsarier riscanta – si dus a fost.

Echipajul Politiei Locale a pornit intr-o urmarire prin oras, insa martorii oculari au fost admirat, cumva, abilitatea bastanului de a scapa de amenda.

Soferul masinii cu numarul de inmatriculare TM-23-PWW va primi o amenda in valoare de 725 de lei si trei puncte de penalizare, scrie impactpress.ro.

Comentarii

comentarii