Acasă Eveniment Un bătrân de 87 de ani s-a aruncat de la etajul 8...

Un bătrân de 87 de ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Tragedie în Timișoara, la primele ore ale dimineții. Un bărbat în vârstă de 87 de ani a murit pe loc, după ce s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc aflat pe Bulevardul Dragalina. Potrivit polițiștilor, nenorocirea a avut loc în jurul orei 6.00.

Bătrânul ar fi încercat mai întâi să își taie venele.

După ce a fost pansat de soție, omul i-a spus acesteia că merge să doarmă. De dimineață, când femeia s-a trezit, și-a văzut soțul mort, a sunat-o pe fiica lor, care a apelat 112.

“La data de 18 iulie a.c, în jurul orei 6:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bulevardul Dragalina din Timișoara, un bărbat s-a siuncis.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba de un bărbat în vârstă de 87 de ani, care s-ar fi aruncat de la etajul 8 al imobilului în care locuia. În urma impactului cu solul, acesta a decedat”, au transmis polițiștii timișoreni.

Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Comentarii

comentarii