Acasă Actualitate Un Cadillac Eldorado Biarritz din 1978 a făcut senzație la RAR Caraș...

Un Cadillac Eldorado Biarritz din 1978 a făcut senzație la RAR Caraș Severin: Un cilindru are volumul cât toți cilindrii de la un Logan 0.9

DISTRIBUIȚI

Apariție impresionantă la Registrul Auto Român. Instituția a postat imagini cu un Cadillac Eldorado Biarritz din 1978, o mașină rară și luxoasă, care a vizitat recent sediul RAR din Caraș-Severin. “Probabil că glumele cu sufrageria pe roți au un sâmbure de adevăr”, au transmis cei de la RAR într-o postare pe Facebook.

“Probabil că glumele cu <sufrageria pe roți> au un sâmbure de adevăr, dacă ne imaginăm cât de confortabilă poate fi o călătorie cu o mașină precum cea fotografiată de colegii noștri de la Caraș-Severin”, au comentat cei de la RAR imaginile pe Facebook.

Este vorba despre un Cadillac Eldorado Biarritz (1978), versiunea fiind una produsă în ediție limitată de aproximativ două mii de exemplare. Biarritz a fost vândut cu un pachet de dotări de lux care, pe lângă ornamentele exterioare, plafonul cu inserții de vinil și gamele unice de culori, avea un interior care impresiona prin scaunele de piele de tip “pernă”.

 

Sub capotă se află un motor de 7 litri, V8 cu o cutie de viteze automată în 3 trepte.

“Un cilindru are volumul cât toți cilindrii de la un Logan 0.9” sau “Asta e mașină din timpurile când benzina costa câțiva cenţi litrul, acum e pagubă la casa omului”, sunt doar câteva comentariile utilizatorilor.

Comentarii

comentarii