Acasă Eveniment Un horn de pe clădirea Hotelului Ardealul a căzut peste o maşină...

Un horn de pe clădirea Hotelului Ardealul a căzut peste o maşină şi pe aleea pietonală din zonă

601
DISTRIBUIȚI

Un horn de pe clădirea unui hotel din Arad a căzut, joi seară, peste o maşină şi pe aleea pietonală din zonă. Pompierii intervin pentru îndepărtarea elementelor de construcţie care ar mai putea să mai cadă, intervenţia fiind dificilă din cauza înălţimii şi a structurii acoperişului.

”A fost anunţat prin 112 in Dispeceratul ISU un eveniment în care un horn de pe clădirea Hotelului Ardealul a căzut pe un autoturism de pe B-dul Revoluţiei, implicit pe aleea pietonală din zonă. S-a solicitat sprijin la Poliţia Locală Arad pentru balizarea zonei”, a anunţat, joi seară, ISU Arad.

Sursa citată a precizat că s-au deplasat la faţa locului mai multe autospeciale, inclusiv cea pentru salvări la înălţimi.

”Un ofiţer şi patru subofiţeri care intervin pentru îndepărtarea elementelor de construcţie rămase în pericol de cădere pe aleea pietonală. Intervenţia este foarte dificilă, accesul cu nacela la horn este grea datorită faptului că acoperişul este în două ape”, au transmis pompierii.

Aceştia au precizat că se va încerca accesul prin podul imobilului pentru îndepărtarea elementelor de construcţie care ar putea să mai cadă.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii