Acasă Actualitate Un ofițer din cadrul politiei Lugoj hotărât să-l ”amendeze” pe ambasadorul SUA....

Un ofițer din cadrul politiei Lugoj hotărât să-l ”amendeze” pe ambasadorul SUA. Polițistul a fost ironic și neprofesionist pe o rețea de socializare

DISTRIBUIȚI

Aflat in vizita în judetul Timis, ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, a ajuns și la Lugoj pentru o intalnire cu primarul Claudiu Buciu.

Vizita reprezentantului SUA in Romania a starnit interesul unui ofiter din cadrul politiei Lugoj, care s-a intrebat ironic, prin intermediul unui mesaj pe o retea de socializare : “Se aplica in acest caz regulile de carantina? Intreb pentru un prieten”.

Contactati de Lugoj Info.ro, reprezentantii IPJ Timis au ales ei sa ii raspunda colegului lor specificand ca in conformitate cu ordinul sefului DSU numarul 4660046 din 20.11.2020 privind instituirea carantinei zonale pentru municipiul Lugoj, judetul Timis, la articolul 5, litera b, se precizeaza ca in/din zona mentionata la art.1 alin. (2) este permisa intrarea/iesirea persoanelor care nu locuiesc în zona carantinata, dar care desfasoara activitati economice sau în domeniul apararii, ordinii publice, securitatii nationale, sanitar, veterinar, situatiilor de urgenta, administratiei publice, a asistentei si protectiei sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publica, agriculturii, comert si alimentatie publica, comunicatii si transport.

Nu este prima data cand politistii lugojeni au derapaje in legatura cu pandemia de coronavirus sau cu masurile impuse, insa este prima oara cand un comisar sef reuseste sa faca valuri pe retelele de socializare dovedind ca nu cunoaste legea.

Comentarii

comentarii