Acasă Eveniment Un pompier şi-a cerut iubita de soţie într-o nacelă de intervenţie, la...

Un pompier şi-a cerut iubita de soţie într-o nacelă de intervenţie, la 35 de metri înălţime

DISTRIBUIȚI

Un pompier militar de la Detaşamentul din Petroşani şi-a cerut iubita de soţie în nacela autoscării cu care se intervine la incendii, evenimentul petrecându-se la 35 de metri înălţime, a transmis, miercuri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

“Cerere în căsătorie la înălţime, la propriu şi la figurat, pusă la cale de un pompier petroşănean”, a fost mesajul publicat de ISU Hunedoara, pe pagina de Facebook.

“Sergentul major Andrei Calimandruc a îngenuncheat şi a oferit inelul alesei inimii sale în nacela autoscării de intervenţie, din cadrul Detaşamentului Petroşani, idicată la 35 de metri înălţime.

“Andrei şi Andreea au decis să-şi unească destinele după şapte ani de când s-au întâlnit, martori la cererea inedită în căsătorie fiind colegii pompierului petroşănean, care au rămas, totuşi, cu picioarele pe pământ.

Andreea şi Andrei să aveţi parte de o viaţă frumoasă împreună şi să vă menţineţi aspiraţiile mereu la înălţime! ISU Hunedoara vă urează Casă de piatră!”, au fost urările transmise celor doi îndrăgostiţi de către colegii pompieri.”, se arată în mesaj.

Comentarii

comentarii