Acasă Actualitate Un raportor al Comisiei Europene promite că va monitoriza imixiunea primarului Nicolae...

Un raportor al Comisiei Europene promite că va monitoriza imixiunea primarului Nicolae Robu în activitatea Asociației Timişoara, Capitală Culturală Europeană

1364
DISTRIBUIȚI

Atacată chiar de cei care ar trebui să o sprijine, Simona Neumann, directorul executiv al Asociaţiei Timişoara Capitală Culturală 2021, a găsit un aliat puternic în unul dintre membri juriului care, în 2016, au decis că Timişoara merită să câştige titlul de Capitală Culturală Europeană.

Agnieszka Wlazel, raportor al Comisie Europene și membru în juriul care a votat Timişoara în 2016, şi-a exprimat public, pe o rețea de socializare, susţinerea pentru Simona Neumann.  Ea a promis că va monitoriza de la Bruxelles toate consiliile și comisiile de monitorizare pe care le va înfiinţa Nicolae Robu la Primăria Timişoara pentru a ”superviza” activitatea ATCCE 2021.

Raportorul din Polonia i-a scris Simonei Neumann: „vă vom monitoriza pe voi și vom monitoriza și câte comisii de monitorizare sunt, și cum vă monitorizează și cum vă țin atât de ocupați încât nu veți mai putea monitoriza decât comisiile de monitorizare. Aparent, nu suntem de încredere. Am ales oare orașul nepotrivit? Enunțul de mai sus este o glumă, dar în același timp nu este”.

Comentarii

comentarii