Acasă Eveniment Un şofer de 97 de ani a fugit după ce a accidentat...

Un şofer de 97 de ani a fugit după ce a accidentat un bărbat în vârstă de 74 de ani care se afla pe trecerea pentru pietoni

621
DISTRIBUIȚI

Un şofer de 97 de ani, din Timişoara, a accidentat un pieton în vârstă de 74 de ani, care se afla pe o trecere de pietoni, pe un bulevard din apropierea centrului oraşului. Şoferul a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. 

”Un bărbat în vârstă de 97 de ani a condus un autoturism pe strada Pestalozzi, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton în vârstă de 74 de ani. Ulterior, bărbatul în vârstă de 97 de ani a părăsit locul accidentului fiind depistat la scurt timp pe bulevardul Corneliu Coposu. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 74 de ani, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Timiş.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii