Acasă Eveniment Un tânăr a fost deposedat de telefon în parcarea Galeria 1 din...

Un tânăr a fost deposedat de telefon în parcarea Galeria 1 din Timișoara. Atacatorul i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi

DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Politiei Municipiului Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au reținut un bărbat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Ulterior, magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

„În fapt, la data de 19 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Politiei municipiului Timisoara au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, aceeași zi, în jurul orei 20,45 s-a întâlnit cu o persona de sex masculin în zona unui centru comercial de pe bulevardul Antenei din Timisoara, cu intenția de a-și vinde telefonul mobil.

Acesta din urmă, după ce l-a rugat sa-l însoțească la un bancomat pentru a-și scoate bani, i-a pulverizat cu un spray iritant lacrimogen în zona ochilor, l-a lovit, apoi profitând de situația creată i-a smuls telefonul mobil din mână și a fugit.

În cauza, s-a dispus încăperea urmăririi penale, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiștii efectuând cercetări în Timisoara, Orțișoara și Vinga pentru depistarea autorului faptei”, a transmis IPJ Timiș.

În urma investigațiilor, persoana căutată a fost identificată în zona Gării Mari din Arad, anchetatorii luând legătura cu lucrătorii din cadrul SRPT Arad, care au fost dirijați spre locul unde se află suspectul.

„Bărbatul, în vârsta de 23 de ani, din Orțișoara, a fost depistat și condus la sediul Politiei Municipiului Timișoara în baza unui mandat de aducere. În urma audierii și probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva din cadrul IPJ Timiș. Telefonul a fost recuperat și predat persoanei vătămate. În cursul zilei de duminică, bărbatul a fost prezentat magistraților care au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, se mai menționează în comunicatul IPJ Timiș.

Comentarii

comentarii