Acasă Eveniment Un tânăr de 30 de ani, din comuna Peciu Nou, a încercat...

Un tânăr de 30 de ani, din comuna Peciu Nou, a încercat să seducă o fetiţă de 10 ani pe Facebook

5860
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 30 de ani, din comuna Peciu Nou (Timiş), a fost reţinut de Poliţie, după ce a încercat să seducă o fetiţă de 10 ani, pe Facebook.

Poliţiştii din Timişoara au descoperit că tânărul din comuna Peciu Nou obişnuia să intre în discuţii cu copii, prin intermediul Facebook şi a altor reţele de socializare.

Totul a început în septembrie 2019, atunci când tânărul a purtat mai multe conversaţii cu o fetiţă de 10 ani, căreia i-ar fi făcut mai multe propuneri indecente.

“La data de 10 februarie, în urma cercetărilor efectuate polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au identificat și depistat un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Peciu Nou, județul Timiș, bănuit de comiterea infracţiunilor de racolare de minori în scopuri sexuale şi coruperea sexuală a minorilor.

În fapt, în data de 26 septembrie 2019, cel în cauză este  bănuit că ar fi purtat discuţii în mediul virtual, cu o minoră, de 10 ani, căruia i-ar fi făcut propuneri indecente.

Bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de racolarea de minori în scopuri sexuale și coruperea sexuală a minorilor, urmând ca în cursul zilei de azi să fie propus pentru luarea unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Poliţiştii recomandă tuturor părinţilor să îşi supravegheze îndeaproape copiii atunci când aceştia petrec timp pe internet, deoarece pot deveni foarte uşor ţinta infractorilor.

Comentarii

comentarii