Acasă Eveniment Un TIR a luat foc pe autostrada A1. Traficul se desfăşoară cu...

Un TIR a luat foc pe autostrada A1. Traficul se desfăşoară cu restricţii

DISTRIBUIȚI

Un incendiu a izbucnit noaptea trecută la un TIR care se afla pe autostrada A1, în judeţul Timiş şi care transporta 28 tone granule PVC şi polistiren. Circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii, în zona în care TIR-ul a luat foc. 

”În cursul nopţii, la ora 01:54, am fost anunţaţi prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un autotren, pe A1 km 443. A fost alertat Detaşamentul de Pompieri Lugoj şi s-au deplasat la locul evenimentului 1 ofiţer şi 8 subofiţeri cu trei autospeciale de stingere. Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată, autotrenul fiind cuprins de flăcări în totalitate. Autotrenul transporta aproximativ 28 tone granule PVC şi polistiren”, a transmis ISU Timis.

In urma incendiului nu au fost înregistrate victime, şoferul reuşind să se salveze.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă că pe sensul de mers Timişoara- Deva, pe autostrada A1, în zona în care TIR-ul a luat foc, se circulă cu restrucţii.

”Până în jurul orei 16.00, pe autostrada A1 la km 443+500 Traian Vuia (TM), sensul de mers Timişoara – Deva, circulatia rutieră se desfăşoară pe banda 2. Banda de urgentă şi 1/2 din banda 1 sunt închise în urma unui incendiu, incident care a avut loc în cursul noptii”, a anunţat DRDP Timişoara.

Comentarii

comentarii