Acasă Eveniment Un TIR şi un microbuz cu nouă persoane s-au ciocnit pe A1....

Un TIR şi un microbuz cu nouă persoane s-au ciocnit pe A1. Mai multe persoane au fost rănite

DISTRIBUIȚI

Un TIR şi un microbuz cu nouă persoane s-au ciocnit, marţi, pe autostradă, în judeţul Arad, iar mai multe persoane primesc îngrijiri medicale. Circulaţia în zonă este restricţionată, iar valorile de trafic sunt ridicate. 

”Astăzi, în jurul orei 17,00, a fost sesizat prin 112, un eveniment rutier petrecut pe autostrada A1, la kilometrul 576, impact între un ansamblu rutier şi un microbuz. În microbuz se găseau opt persoane şi conducătorul auto, toţi cetăţeni români, conducătorul autotrenului fiind un bărbat cu cetăţenie turcă”, a transmis, marţi, IPJ Arad. 

Sursa citată a precizat că din primele observaţii, au fost rănite uşor trei persoane, pasageri în microbuz, urmând ca echipajul medical sosit la faţa locului să stabilească cu exactitate starea de sănătate a tuturor persoanelor implicate în eveniment.

”Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Nădlac-Deva continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier”, au mai precizat poliţiştii. 

Centrul Infotrafic a transmis că un microbuz de transport persoane, în care se aflau şoferul şi 8 pasageri, deplasându-se pe prima bandă a sensului de mers către Nădlac, în apropierea PTF Nădlac II, a lovit un autocamion care se afla staţionat în coloană pentru ieşirea din ţară. 

”Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă, desfăşurându-se pe cea de-a doua, prin dirijarea poliţiei”, arată Centrul Infotrafic. 

Valorile de trafic sunt ridicate.

 

Comentarii

comentarii