Acasă Eveniment Un utilaj i-a smuls brațul din umăr. Accident de muncă la o...

Un utilaj i-a smuls brațul din umăr. Accident de muncă la o fabrică din Arad. A fost transportat cu elicopterul SMURD la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 37 de ani a rămas fără un braţ, după ce mâna i-a fost smulsă de o presă de rulare la o fabrică din localitatea Curtici, judeţul Arad. Echipajul SMURD i-a acordat tânărului primul ajutor medical oprindu-i hemoragia şi i-a recuperat braţul. Bărbatul rănit este transportat la spital cu elicopterul SMURD, la Timişoara.

”Elicopterul SMURD, un echipaj medical SMURD şi un echipaj cu modul pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Arad, au intervenit astăzi, 26.09.2022, în jurul orei 13:00, în cazul producerii unui accident de muncă la o societate comercială din zona industrială Curtici. La sosirea echipajelor, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 37 de ani avea membrul superior prins într-o presă de rulare, smuls din corp de la nivelul umărului”, transmite ISU Arad.

Echipajul SMURD Curtici i-a acordat victimei primul ajutor medical, oprindu-i hemoragia. Pompierii au acţionat pentru recuperarea braţului blocat în utilaj.

Bărbatul conştient şi cooperant a fost transportat de către elicopterul SMURD la un spital din Timişoara unde medicii vor încerca să reataeze braţul, scrie news.ro.

Comentarii

comentarii