Acasă Actualitate Unihack la UPT. 150 de concurenți din Europa se luptă pentru Marele...

Unihack la UPT. 150 de concurenți din Europa se luptă pentru Marele premiu de 1.000 euro

2409
DISTRIBUIȚI

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare –Liga AC – din cadrul Universității Politehnica Timișoara, și Banat IT organizează, în perioada 17-19 mai 2019 , la cantina studențească Politehnica, prima ediție a hackathon-ului internațional UniHack.

UniHack este o competiție dedicată pasionaților de IT, care le va oferi participanților un cadru de dezvoltare și învățare într-un timp scurt. Participanții vor fi grupați în echipe de maxim 5 persoane și vor avea la dispoziție 48 de ore pentru a concepe și implementa soluții software sau hardware pentru probleme civice. Aceștia se vor afla sub îndrumarea mentorilor experimentați și a reprezentanților companiilor partenere.

Ca la orice hackathon, cele mai bune echipe vor fi premiate! În funcție de temă și tehnologiile folosite, proiectele se vor putea încadra în una sau mai multe dintre categoriile următoare: Smart Mobility, Best Web App, Best Mobile App, Best Hardware Project.

Premiile categoriilor vor fi oferite de către sponsori, iar organizatorii vor oferi premiul cel mare, în valoare de peste 1000 de euro.

150 de participanți, atât din țară cât și din Europa, sunt așteptați la Timișoara pe 17 mai. Dornici să își arate cunoștințele în domeniul IT și rapiditatea cu care găsesc soluții ingenioase la probleme de actualitate, aceștia vor lucra 48 de ore pentru a-și concretiza ideile.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Facultății de Automatică și Calculatoare, al Universității Politehnica Timișoara și al sponsorilor: Continental, SafeFleet, Visma, Here Technologies.

Informații suplimentare pot fi obținute de pe site-ul https://unihack.eu.

 

Comentarii

comentarii