Acasă Actualitate UPC aşteaptă Paştele alături de vârstnicii și copiii din cadrul DASM Timișoara

UPC aşteaptă Paştele alături de vârstnicii și copiii din cadrul DASM Timișoara

380
DISTRIBUIȚI

UPC România a fost, în Săptămâna Mare, alături de persoanele în vârstă din Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstnice ”Sfântul Mihail și Gavril” și de copiii de la Complexul de Servicii pentru Copii ”Sfântul Nicolae”, din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

UPC s-a transformat în ”Iepuraşul de Paști” și a fost așteptat într-o atmosferă specifica Paștelui, cu multe cântecele și poezii, scenete despre primăvara, Înviere, creată de copii, care erau nerăbdători să primească cadourile.

Acestea conțin produse alimentare, pentru bătrâni, iar pentru copii au predominat mult adoratele dulciuri. Au fost distribuite peste 180 de cadouri vârstnicilor și copiilor din cele două Complexe de servicii.

“Cât de uşor este să facem gesturi frumoase: să oferim o mână de ajutor, un zâmbet, o vorbă bună. Este de datoria noastră să fim alături de cei aflaţi în dificultate, să le oferim momente de bucurie. UPC este astăzi împreună ei cu pentru a le da speranțe și încredere, cu ocazia Sfintei Învieri. Le spunem prieteni, pentru că venim aici, an de an, încă de la înființarea acestor Centre”, a declarat Ştefan Stanciu, Manager Regional Comunicare în cadrul UPC România.

Comentarii

comentarii