Acasă Eveniment Urmărire cu focuri de armă, într-un oraș din vestul țării. Polițiștii l-au...

Urmărire cu focuri de armă, într-un oraș din vestul țării. Polițiștii l-au prins pe șoferul fugar după ce s-a izbit de un stâlp

1923
DISTRIBUIȚI

După o urmărire ca în filme, prin mai multe zone din oraș, polițiștii au reușit să prindă joi spre vineri noapte, în jurul orei 00:30, un teribilist care gonea cu mașina (un microbuz alb), abia după ce acesta s-a izbit într-un stâlp.

Oamenii au raportat că au auzit sunete de împușcături și sirene pe Iuliu Maniu, Banu Mărăcine, pe Victoriei, la Intim și apoi pe Andrei Șaguna.

Martorii oculari au crezut inițial că se aud artificii, dar ieșind afară din casă, pe strada Andrei Șaguna, au zărit echipajele de poliție și un echipaj SMURD. La fața locului s-au deplasat nu mai puțin de nouă echipaje de poliție. Se pare că acestea ar fi urmărit mașina tocmai de la Bârzava.

Bărbatul a fost preluat de SMURD, scrie specialarad.ro.

”La data de 13 august 2020, în jurul orei 23:00, Poliția Orașului Lipova a fost sesizată prin apel 112, cu privire la un scandal între două persoane în localitatea Căpâlnaș. La fața locului, s-a deplasat de îndată un echipaj de poliție, iar, la momentul sosirii acestuia un bărbat a demarat pe D.N. 7, cu un autoturism, spre localitatea Lipova.

Polițiștii l-au urmărit pe acesta, care nu a oprit la semnalele acustice și luminoase, fiind constituite trei filtre rutiere (Lipova-Vladimirescu-Arad) și dat în consemn.

Bărbatul a ajuns astfel în municipiului Arad, unde a circulat doar pe contrasens, iar pentru oprirea acestuia, după efectuarea somaţiei legale, s-a impus executarea unor focuri de armă în direcţia roţilor din spate ale autoturismului.

Pe strada Andrei Șaguna din municipiu, conducătorul auto, un bărbat de 64 de ani, cetățean austriac, a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un indicator rutier. Întrucât bărbatul era rănit în zona umărului, la fața locului a fost solicitată de urgență o ambulanță, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Arad.

Comentarii

comentarii