Acasă Economic Vara începe la „Vest fashion”

Vara începe la „Vest fashion”

DISTRIBUIȚI

vest fashionExpo Timişoara Internaţional organizează în perioada 6 – 10 mai, în parcarea Billa Circumvalaţiunii, cea de a IV-a ediţie a târgului „Vest fashion”.
Ediţia de primăvară-vară a târgului, se prezintă cu fruntea sus şi cu o varietate bogată de produse adecvate sezonului precum: îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie, costume de baie, cosmetice, gablonţuri, accesorii şi altele. Toate acestea sunt datorate celor circa 60 de expozanţi veniţi din România dar şi din Ungaria. Organizatorii au ţinut cont şi de persoanele care încă nu au început cura de slăbire şi un expozant va prezenta îmbrăcăminte XXL. La deschiderea manifestării, cei prezenţi se vor bucura de o prezentare de modă care cu siguranţă va atrage toate privirile, stârnind şi pasiuni. Pentru numeroşii vizitatori care iubesc surprizele, va exista o tombolă-instant zilnică care va avea ca premii obiecte din târg. Cel mai norocos vizitator va câştiga în final, prin tragere la sorţi o excursie în Grecia, la Paralia-Katerini, pentru odihnă şi desfătare, semn al respectului organizatorilor faţă de cei fideli ce le trec pragul. În ultimii ani a fost evident pentru toată lumea că anotimpul primăverii a fost foarte scurt, se pare că şi acum va fi la fel. Noi, organizatorii, alegând motto-ul acestei expoziţii „De aici începe vara", ne dorim să grăbim intrarea în acest anotimp, iar Vest Fashion nu face decât să confirme acest lucru”, a declarat Vladimir Culea, directorul Expo Timişoara Internaţional.
Programul de vizitare a expoziţiei este: 10-20, în ziua deschiderii accesul publicului se va face de la orele 11, iar în cea de închidere până la orele 18. Pensionarii şi copiii de până la 14 ani rămân în continuare invitaţii expozanţilor, iar biletul de intrare va avea preţul anului 2008, de doar 2 lei.

Comentarii

comentarii