Acasă Politica VASILE BLAGA – candidatul de Timiș, la DNA … ca martor

VASILE BLAGA – candidatul de Timiș, la DNA … ca martor

416
DISTRIBUIȚI

blaga 59DNA-ar lăsa în pace acest senator băsist, ce bine-ar fi! S-a pus în cap de listă la Senat şi acolo mai vrea o dată, dar de data aceasta cu preţul distrugerii PNL Timiş, pentru că după modelul din vară, când timişenii nu au votat liberalii, iar PNL a pierdut vreo 8-10% din cauza lui Alin Popoviciu, la parlamentare se va repeta tragedia, dar din cauza lui Vasile Blaga. Doamne! Cu ce-am greşit de-a pus omul ăsta ochii pe judeţul nostru şi nu ne mai lasă, ne strânge de gât precum şarpele! Nu are el, copreşedinte de partid, alte judeţe faţă de care să-şi exprime dragostea?
În altă ordine de idei, ce mai face domnul Blaga? Păi, luni a mers la DNA, unde a fost audiat, potrivit DIGI24 într-un alt dosar decât cel al accidentului rutier comis de chestorul Liviu Popa, când se afla la volanul maşinii care îi aparţine lui Blaga.
“S-a deschis un dosar penal şi au fost date legate de când am maşina, unde stă”, a afirmat Vasile Blaga în cursul dimineţii de luni.
„Într-un comunicat de presă, DNA susţine că procurori din cadrul Serviciului Teritorial Oradea al DNA fac cercetări „într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie comise în perioada 2012-2014”. Surse neoficiale din Politia Bihor au confirmat, pentru News.ro, că au loc percheziţii făcute de către procurorii DNA la sediul IPJ Bihor şi la locuinţa chestorului Liviu Popa. (…). Procurorii anticorupţie fac percheziţii la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor. Vizat ar fi chiar şeful Poliţiei judeţene, chestorul Liviu Popa, despre care Vasile Blaga a declarat la ieşirea de la DNA că îi este prieten de familie. (…).
Vasile Blaga le-a declarat jurnaliştilor că a fost chemat într-un dosar înregistrat în parcursul acestui an şi că va fi audiat în calitate de martor. „Am fost chemat în calitate de martor în dosarul 175/2016”, a spus Blaga. Liderul PNL a mai declarat că nu ştie despre ce fapte este vorba. Este vorba cel mai probabil despre un dosar nou.
Vasile Blaga ajunge pentru a treia oară la DNA pentru a fi audiat în calitate de martor în decurs de doi ani.
În primăvara a fost audiat într-unul din dosarele ANRP, despre modul în care se făceau numirile în cazul comisiei centrale. Anul trecut, el a fost audiat tot în calitate de martor într-un dosoar în care procurorii investighează modul în care au ajuns anumite sume de bani la Partidul Democrat Liberal în timpul campaniilor electorale din 2012.”. (sursa: DIGI 24)
Surse (a se citi „mulţi membri”) din PNL Timiş susţin că momentul retragerii lui Vasile Blaga de pe lista pentru Senat a liberalilor timişeni, în toamnă, este foarte aproape.

Comentarii

comentarii