Acasă Actualitate Vestitorii primăverii au ajuns în Iulius Town: familia de rățuște s-a reinstalat...

Vestitorii primăverii au ajuns în Iulius Town: familia de rățuște s-a reinstalat pe lacul din parc

325
DISTRIBUIȚI

La Iulius Town Timișoara, dragostea plutește și pe apă, nu doar în aer. Chiar în luna iubirii, vesele, pufoase și zglobii, rățuștele au revenit pe lacul din Iulius Gardens. Boboceii înoată energic toată ziua, fiind atracția principală a parcului, iar în preajma lor, copacii și florile se pregătesc să se îmbrace din nou în verde.

Primii vestitorii ai primăverii au ajuns în Iulius Town Timișoara! Chiar cu o zi după Valentine`s Day, un cuplu fermecător de rațe sălbatice, împreună cu boboceii săi, s-a stabilit pe lacul din Iulius Gardens. Micile înaripate animă zona, spre deliciul celor care trec prin parc. Joaca lor este un adevărat show pentru copiiipărinții sau bunicii care vin special să le vadă.

Întâlnirea cu familia de rățuște oferă, pe lângă bucuria de a le revedea, și prilejul unei plimbări pe aleile din parcul Iulius Town. Grădina din centrul orașului este o oaza naturală, unde revin cu drag și „chiriașii” care iubesc lacul. Noii locatari din Iulius Town reamintesc de prima familie de înaripate care s-a stabilit pe lac, anul trecut, și a crescut sub privirile timișorenilor.

Oaspeții noștri au o dietă sofisticată și primesc zilnic semințe pentru păsări. Astfel că recomandarea noastă, pentru a le menține sănătatea, este să nu le hrăniți.

Pentru îndrăgostiți, plimbarea poate avea ca destinație una dintre terasele restaurantelor tematice din Iulius Town. Savurează-ți cafeaua sau preparatul favorit împreună cu jumătatea ta, într-un cadru special!

Comentarii

comentarii