Acasă Politica Victor Ponta ar putea face alianţă cu un PSD condus de Grindeanu,...

Victor Ponta ar putea face alianţă cu un PSD condus de Grindeanu, dar în anumite condiţii

863
DISTRIBUIȚI
victor ponta 90110300

Un PSD reformat, în care Sorin Grindeanu este din nou membru, ar fi un bun partener pentru Pro România, dar numai dacă fostul prim ministru ar reuşi să elimine din prim-planul partidului o serie de figuri gen „odiosul şi sinistra”, spune Victor Ponta, prezent sâmbătă la Timişoara.

„Mi-aș dori să se ducă în psd, să facă reformă în psd, dacă poate. decât să se ducă să stea la masă cu cei care l-au dat afară și l-au făcut securist și în toate felurile, ar fi păcat și sper să nu facă chestia asta. adică victima cu călăii să se pupe iarăși, cred că n-o să aprecieze nimeni chestia asta. Dacă reușește în PSD să îi convingă pe cei de acolo că au câteva figuri acolo, odiosul și sinistra, și așa mai departe, care nu mai au ce căuta, lumea nu-i mai suportă. Dacă reușește să-i convingă pe cei din psd să lase bătăliile pentru dosarele lor, pentru funcțiile lor, ar fi un lucru bun, m-aș bucura. Eu nu sunt antipesedist, sunt antidragnist, antidăncilist, antibaroni și dacă am fost exclus din PSD că n-am votat moțiunea împotriva lui Grindeanu, sigur că m-aș bucura ca Grindeanu să fie în conducerea psd, să facă curățenie. dacă poate sau nu, eu îi urez succes”, a spus Victor Ponta.

O alianţă cu un Partid Social-Democrat condus de Grindeanu, curăţat de „călăi”, ar fi o bună opţiune pentru Ponta.

„Da, dar nu doar condus de Grindeanu, că dacă e Grindeanu singur, pe post de moț… ați văzut în 2017, a fost Grindeanu prim-ministru și trebuia să facă ce spunea gașca lui Dragnea. pe bune să fie șef de partid înseamnă să facă curățenie acolo, nu e ușor. Eu în 2010, în februarie, știu ce greu a fost, și am avut doi ani până la alegeri. Ei mai au patru luni. Nu e ușor, e complicat, dar dacă poate, evident că m-aș bucura.

Spusele şefului Ponta au fost întărite şi de deputatul Pro România de Timiş, Adrian Pau, care subliniază că Grindeanu a fost un politician apreciat.

„România are nevoie de un politician ca și sorin grindeanu, în general, și cu certitudine Timișoara mai mult decât atât. Cred că locul lui Sorin Grindeanu este într-adevăr în fruntea PSD, cred că Sorin Grindeanu, cel pe care eu, Victor și alți colegi de-ai noștri în 2016 îl susțineam și toată lumea și cei din PSD spuneau că este un politician care nu mai are viitor, acum au constatat că totuși poate fi cel care poate salva PSD.

Comentarii

comentarii