Acasă Eveniment VIDEO Accident de muncă mușamalizat la stația de sortare a Colterm

VIDEO Accident de muncă mușamalizat la stația de sortare a Colterm

DISTRIBUIȚI

Vineri, 15 iulie, la stația de sortare a deșeurilor a Colterm a avut loc un accident de muncă. Un angajat s-a urcat pe o scară și a căzut. Din păcate, acesta și-a rupt piciorul și a fost nevoie de intervenția unui echipaj medical care să îl ducă la spital, unde se află încă internat. Momentul în care bărbatul cade a fost surprins pe camerele de supraveghere:

Stația de sortare este condusă de un USR-ist din prima line, Marius Dumitrescu, membru în Biroul Permanent Județean al USR Timiș și consilier local la Giroc. Anul trecut, soția acestuia, Irina Dumitrescu Racoveanu, a fost numită în Consiliul de Administrație al Colterm, la insistențele viceprimarului Ruben Lațcău.

După accidentul de muncă, Marius Dumitrescu a decis să mușamalizeze totul, neraportând incidentul la ITM.

Incidentul nu a fost raportat la Inspectoratul Teritorial de Muncă, ne-a confirmat directorul regional Pavel Kasai. „Nu am primit nimic. Ne autosesizăm, vom face un control și probabil va fi aplicată o amendă. Toate incidentele de acest fel trebuie raportate”, ne-a spus acesta.

Reprezentanții Colterm nu au putut să ne de explicații miercuri. Fiind Ziua Energeticianului, toți angajații fiind liberi. Vom reveni ulterior cu punctul de vedere al companiei.

Comentarii

comentarii