Acasă Uncategorized Vitamine spirituale

Vitamine spirituale

1095
DISTRIBUIȚI

Luca 10:27
El a răspuns: „Sã iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu toată puterea ta şi cu tot cugetul tău; şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi.”
Dragostea de Dumnezeu şi iubirea aproapelui
Este chemarea lui Isus făcută tuturor celor ce spun despre ei înșiși că sunt urmași ai lui Hristos, adică creștini. Într-o lume dominată de minciună, demagogie, egoism și ură, alege să iubești. Numai Dumnezeu poate să îți dea puterea să iubești cu adevărat, chiar dacă alegerea îți aparține. Eu cred că suntem chemați la o revoluție a dragostei și iubirii, ripostând cu dragoste întotdeauna când găseşti răutate și ură în jurul tău. Tu nu poți să îți permiți să cobori la nivelul celor ce te vorbesc de rău. Tu trăiești la un alt nivel, la înălțime cu Hristos. (Efeseni 2:6)
În ultimul timp văd că este o întețire a atacului celui rău asupra copiilor lui Dumnezeu, încercând să aducă descurajare, ură sau necredință. Dar eu cred că este momentul mai mult ca oricând să alegem să iubim și să-L lăsăm pe Hristos să lupte pentru noi și cu noi. Tu ai această putere de a iubi, dacă ești o făptură nouă în Hristos.
Cred că nu numai eu mă confrunt cu astfel de „realitați”, ci poate și tu care citești acum acest mesaj și de aceea te încurajez să fii „mai mult decât biruitor, prin Cel ce a biruit lumea”.
Pentru întrebări sau sugestii puteți să mă contactați pe forumul special creat în pagina ziarului sau pe blogul meu: www.samuelcaba.wordpress.com

 

Comentarii

comentarii