Acasă Actualitate Vreți să reclamați o mașină abandonată din Timișoara? Verificați prima dată starea...

Vreți să reclamați o mașină abandonată din Timișoara? Verificați prima dată starea acesteia și dacă apare în evidența Poliției Locale

441
DISTRIBUIȚI

Din datele Poliției Locale Timișoara, din cele 1334 autovehicule abandonate sau fără stăpân sesizate de la începutul acestui an, 445 nu s-au încadrat în prevederile legale, 825 au fost ridicate de proprietari sau de S.D.M., iar restul de 64 sunt în lucru. Polițiștii primesc sesizări referitoare la mașini abandoante de o lună, trei sau șase, însă doar în cazul celor care depășesc termenul de un an se pot lua măsuri legale.

Recomandarea polițiștilor pentru cetățenii care vor să reclame astfel mașini în stare improprie, uitate sau neîngrijite de proprietari, este să verifice starea autovehiculelor și dacă sunt în evidențele instituției. Pe site-ul Poliției Locale Timișoara, la secțiunea Auto Abandonate, link http://www.polcomtim.ro/autoab2018/, apar toate cele pentru care există sesizări, cu date actualizate permanent în funcție de stadiul lucrărilor la acestea.

Ridicarea acestora eliberează locuri de parcare și elimină riscul apartiției unor adevărate focare de infecție. Sesizări pentru astfel de aspecte la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 ori la adresa de email contact@politialoctm.ro, dacă reclamanții au cunoștință că autovehiculele în cauză sunt abandonate în locațiile respective pe peste un an de zile, așa cum prevede legea.

Comentarii

comentarii