Acas─â Actualitate Week-end cu derapaje controlate la REAL Drift – VIDEO

Week-end cu derapaje controlate la REAL Drift – VIDEO

425
DISTRIBUIȚI

├Än acest weeke-nd, ├«n parcarea REAL Est din Timi┼čoara (l├óng─â Aeroport) are loc cel mai spectaculos eveniment auto al anului din Vestul Rom├óniei, REAL Drift.
Sub aceast─â denumire, organizatorul, Asocia┼úia Rom├ón─â de Tuning Auto, reune┼čte la Timi┼čoara at├ót ma┼činile modificate ├«n sec┼úiunile de tuning ┼či car-audio c├ót ┼či concursul de DRIFT, o combina╚Ťie de spectacol ┼či virtuozitate la care particip─â cei mai buni pilo┼úi rom├óni ┼či invita┼úi din str─âin─âtate. 30 de pasiona┼úi s-au ├«nscris p├ón─â acum pe lista participan┼úilor, dintre ace┼čtia o parte fiind pilo┼úi locali, din Timi┼čoara ┼či Arad.

PROGRAMUL REAL Drift


„Evenimentul va aduce ├«n premier─â la Timi┼čoara, un ora┼č plin de pasiona┼úi ai sporturilor cu motor, prima ├«nt├ólnire LIVE cu cei mai buni pilo┼úi de drift ┼či cele mai frumoase ma┼čini, ├«ntr-un spectacol plin de adrenalin─â. A┼čtept─âm peste 70 de ma┼čini, unele spectaculos modificate, altele de competi┼úie ├«ntre 300 ┼či 500 de cai putere.” spune Gra┼úian Sonu, pre┼čedintele Asocia┼úiei Rom├óne de Tuning Auto.


Ma┼činile tunate vor avea un sector separat, iar competitorii de la car-audio vor avea ┼či ei sectorul lor, mai ales c─â se va ├«ncerca dobor├órea recordului na┼úional la „zgomot”. Cele mai g─âl─âgioase sisteme audio au atins deja 154 de decibeli, mai mult dec├ót zgomotul pe care-l face un  avion supersonic la decolare, care ajunge la „doar” 120 de decibeli.


Evenimentul figureaz─â ├«n calendarul competi┼úional ca a 2-a etap─â a Campionatului de Drift 2010 ┼či a 2-a etap─â a Campionatului de Tuning al Rom├óniei. Juriul va fi alc─âtuit din francezii de la King of Drift. REAL Drift Timi┼čoara se va desf─â┼čura s├ómb─ât─â 10 ┼či duminic─â 11 aprilie ├«n parcarea REAL Est ├«ncep├ónd cu ora 10:00. Pre┼úul unui bilet este de 20 de lei, copiii sub 12 ani (├«nso┼úi┼úi de p─ârin┼úi) au intrarea gratuit─â.

Comentarii

comentarii