Acasă Eveniment Zeci de persoane au fost audiate de poliţişti, în urma incidentului violent...

Zeci de persoane au fost audiate de poliţişti, în urma incidentului violent din 18 aprilie, din Hunedoara

1042
DISTRIBUIȚI

Un număr de 40 de persoane au fost audiate de poliţişti după incidentele violente din ajunul Paştelui, în Hunedoara, atunci când forţele de ordine au fost nevoite să se retragă de la o intervenţie efectuată într-un cartier din localitatea ardeleană, fiind supuse unui adevărat bombardament cu pietre din partea locuitorilor din zonă.

Polițiștii au acordat deja 10 amenzi, în valoare de 16.200 lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare în vigoare, faţă de persoane care nu şi-au justificat prezenţa în zona străzii Batiz, cu ocazia incidentelor menţionate, a anunțat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Scandalul a avut loc pe 18 aprilie, atunci mai multe persoane dintr-un cartier al Hunedoarei au atacat cu pietre şi obiecte contondente echipajele de poliţie aflate în zonă şi au avariat două maşini de poliţie. Incidentele s-au declanşat după ce forţele de ordine au legitimat un bărbat aflat sub influenţa alcoolului şi care nu avea asupra lui documentele prevăzute de ordonanţele militare.

O zi mai târziu, patru bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor ce fac obiectul anchetei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Comentarii

comentarii