Acasă Actualitate Ziua recoltei, cu ceaune în clocot, la 15 minute de Timișoara

Ziua recoltei, cu ceaune în clocot, la 15 minute de Timișoara

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă 15 octombrie, la 15 minute de Timișoara, în comuna Sînmihaiu Român, a avut loc unul dintre cele mai importante târguri de toamnă din județ: ”Ziua recoltei 2022”

La deschiderea evenimentului au luat parte, directorul executiv al DAJ Timiș, dr. ing. Ancheș Codruț Călin, prefectul Mihai Ritivoiu,alături de subprefectul, Sorin Ionescu, și de primarul localității, Mărcuți Viorel.

A fost lume multă dornică să guste un mic sau un gulaș, ceaune în clocot, dar și produse agricole de toate felurile! A fost și un stand de oi cu un măgăruș și o vițeluță. ”Oameni harnici,dar care din păcate nu are cine a-i face cunoscuți!!Merită respectul nostru pentru munca prestată și produsele obținute!!Propunem autorităților locale ca cel puțin trimestrial sa organizeze asemenea evenimente,un lucru pozitiv atât pentru producători cât și pentru consumatori!”, spune Nicolae Oprea, fost director al DAJ Timiș.

Mesajul actualului director executiv al DAJ Timiș, dr. ing. Ancheș Codruț Călin: ”Pe această cale țin să-l felicit pe domnul primar, un om dedicat comunității, pentru că a făcut posibil ca locuitori comunei Sînmihaiu Român, și nu numai, să poată comercializa și cumpăra produse tradiționale românești. Mici fermieri și producătorii locali trebuie promovați și sprijiniți. Vă îndemn să cumpărați cu incredere de la producătorii locali din județ,pentru că ei au păstrat gustul produselor și aduc sănătate în bucatele de pe mesele noastre. Direcția Agricolă Timis este mereu alături de fermieri”.

 

 

Comentarii

comentarii