Acasă Actualitate Zona Dacia, în atenția Poliției Locale. A venit rândul comercianților din piață...

Zona Dacia, în atenția Poliției Locale. A venit rândul comercianților din piață să fie amendați

487
DISTRIBUIȚI
piata

După ce, în ultima vreme, polițiștii au verificat ordinea publică, societățile comerciale și mașinile abandonate din zonă, acum i-au „luat la bani mărunți” pe comercianții din Piața Dacia. Fie pentru că au expus marfa în alte locuri decât cele stabilite, nu au respectat curățenia, nu aveau documente sau nu au afișat prețurile corespunzător, 15 persoane au fost amendate în urma controlului.

Fiecare dintre cei 15 comercianți s-a ales cu o amendă între 100 și 400 lei, conform HCL 334/2002, în funcție de neregulile constatate. Cu ocazia acestei acțiuni, polițiștii locali au urmărit și cerșetorii care se aciuează în piață, atrași de zonele aglomerate, despre care au spus că pot oricând deveni periculoși.

„Astfel de acțiuni sunt organizate periodic în toate cartierele și implicit în piețele din Timișoara, zonele rămânând în atenție deoarece în aceste locuri există un flux continuu de cetățeni veniți la cumpărături, dar și comercianți care vin cu marfă din județ și din țară”, transmit polițiștii locali.

Comentarii

comentarii