Acasă Actualitate 1.800 de timișeni au plecat spre București, pentru mitingul PSD –...

1.800 de timișeni au plecat spre București, pentru mitingul PSD – Foto

1590
DISTRIBUIȚI

Aproximativ 1.800 de social-democrați din județul Timiș au plecat, sâmbătă dimineață, spre București, pentru mitingul organizat de PSD în Piața Victoriei. Manifestanții au luat cu ei sandvișuri, apă, steaguri și pancarte, pe care au scris diverse mesaje, printre care și unul de susținere a ministrului Justiției: „Toader Tudorel curmă statul paralel”. Protestatarii PSD din Timiș vin spre București cu peste 45 de autocare și microbuze și aproximativ 100 de autoturisme, dar și cu trenul. Printre protestatari sunt și primari de comune din Timiș, consilieri locali și consilieri județeni.

„Suntem în jur de 1.700-1.800 de oameni. Au fost cam 18 autocare mari, în jur de 12 microbuze de 20 de locuri, 15-16 microbuze mici 8+1, în jur de vreo 100 de mașini mici, au mai mers și cu trenul. În mare parte, am plecat cei care avem funcții politice, primari din Variaș, Birda, Comloș, Recaș, Dumbrăvița, mulți primari, consilieri locali și consilieri județeni. Cred că lucrurile au fost foarte clare. Să mai vadă că suntem și noi împotriva abuzurilor. Considerăm că toată lumea trebuie să fie egală în fața justiției”, ne-a declarat Adrian Negoiță, secretar executiv al PSD Timiș.

Social-democrații din Timiș spun că sunt mulți și uniți și că au și ei ceva de spus, pentru că s-au săturat să fie puși la zid.

„Vrem să aflăm toate protocoalele secrete și vrem ca această practică nedemocratică, care a adus justiția la cheremul unor interese obscure și nelegitime, să înceteze odată și pentru totdeauna”, a spus și Romanița Jumanca, consilier județean PSD și președintele Organizației de Femei a PSD Timiș.

Liderii PSD se cam încurcă în cifre. Dacă secretarul executiv al filialei spune că până în 1.800 de oameni au luat drumul Bucureștiului, președintele interimar al PSD Timiș susține că peste 2.000 de social-democrați au plecat la mitingul din Piața Victoriei.

„Peste 2.000 de membri și simpatizanți ai partidului au răspuns apelului nostru de a ne face vocea auzită și a da un semnal puternic în societate că abuzurile și presiunile de orice fel nu mai sunt acceptate. PSD Timiș rămâne o filială puternică a partidului, cu membri uniți și devotați. Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că este momentul pentru implicare și ne vedem în Capitală”, a anunțat Călin Dobra.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii

comentarii