Acasă Promo 12 luni, 12 destinații

12 luni, 12 destinații

DISTRIBUIȚI

Nu mai este nicio surpriză că trăim vremuri extrem de schimbătoare, iar orice companie care nu se pretează noilor tendințe și pretențiilor clienților are de suferit. Agenția de turism Ultramarin s-a modelat de-a lungul anilor după tendințele globale, dar mereu a fost loc de mai mult, mai bine, mai aproape de călătorii noștri. Așadar, în 2018 ne-am propus o provocare: să vă ajutăm să trăiți experiențe noi!

Acesta este motivul pentru care am strâns în jurul nostru oameni noi care au adus un suflu proaspăt și împreună am creat programul „12 destinații. 12 luni”. Ne-am lăsat purtați de creativitate și am comasat în acest program experiența adunată de-a lungul celor 16 ani de existență Ultramarin, sau mai pe scurt ULTRA, și cuvântul englezesc care ispitește sufletul zi de zi: TRAVEL. Și-așa, prin acest joc de cuvinte am ajuns la denumirea ULTRAVEL Collection.

Care este miezul acestui program? În fiecare lună a anului vă propunem două destinații noi: una exotică și una pur românescă! Fie că doriți să explorați străzile New York-ului, templele budiste din Thailanda, canalele Dunării sau să vă înfruptați din produsele tradiționale maramureșene, voi sunteți cei care decideți care sunt destinațiile la care sufletul vostru vibrează!

Așadar, din luna martie 2018 până în februarie 2019 v-am pregătit, lunar, câte o destinație exotică, atent gândită și care să includă tot confortul la cele mai mici prețuri. Începem cu Israel și Iordania, două țări în care veți putea regăsi spiritualitatea dar și parfumul oriental ce plutește pe fiecare străduță. În aprilie, vă invităm să descoperiți cultura și civilizația Japoniei, alături de un ghid de excepție, într-una din cele mai frumoase excursii testate de noi în anii trecuți.

În luna mai, vă invităm în Andaluzia, pe ritmuri de flamenco, pentru a descoperi una din cele mai frumoase regiuni ale Spaniei. Iar în iunie, vom testa extravaganța italiană pe Coasta Amalfitană – unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe pământ. Vara continuă tot pe pământurile Italiei, astfel că în iulie ne vom plimba prin Bari și Puglia, pentru a descoperi comorile ascunse ale preafrumoasei țări. În luna august vă invităm să trăiți experiența asiatică, într-o splendidă călătorie exotică în Kuala Lumpur, Singapore și Bali.

 

Începutul toamnei, luna septembrie este cea mai potrivită perioadă pentru a gusta esențele, aromele și toate deliciile frumoasei Sicilia, iar în octombrie vă invităm să zburăm peste ocean în America, tărâmul făgăduinței, unde vom trăi experiențe unice la New York și Las Vegas. Vom regăsi rafinamentul și misterul oriental în luna noiembrie, când vă propunem o experiență minunată în Maroc, iar finalul anului vă propunem să vi-l petreceți în Cuba, la Havana și Varadero, într-o adevărată revoluție a simțurilor.

 

Exotismul asiatic este ceea ce am căutat pentru începutul anului viitor, astfel că în ianuarie vă invităm în Thailanda, iar în februarie 2019 în fascinanta India, țara care farmecă orice călător, de la artiști sau scriitori până la europenii obișnuiți, în căutare de puțină spiritualitate.

 

Vă invităm să consultați site-ul nostru www.ultramarintm.ro pentru detaliile tuturor acestor excursi dar și a celorlalte minunate sejururi pe care vi le-am pregătit pentru anul 2018 și de asemenea să citiți următoarele noastre articole în care vom prezenta, pe rând, cele 12 destinații propuse în acest program.

Desigur că nu am renunțat la destinațiile iubite pe care le cunoașteți deja, ele vă așteaptă în continuare să explorați fiecare colțișor al locurilor care v-au devenit dragi de-a lungul timpului.

În acest an vă dorim să explorați mai mult, să vă bucurați mai mult și să trăiți din plin fiecare experiență în care vă aventurați deoarece emoțiile trăite se vor transforma în amintiri dragi la care vă veți întoarce ori de câte ori simțiți nevoia!

 Să ne bucurăm, să călătorim, să experimentăm împreună!

Comentarii

comentarii