Acasă Actualitate 2013 a fost un an bun pentru Nicolae Robu. Principalul motiv

2013 a fost un an bun pentru Nicolae Robu. Principalul motiv

DISTRIBUIȚI

19 decembrie bilant robu

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a făcut bilanţul anului 2013, în cadrul ultimei conferinţe de presă de anul acesta, din sala de consiliu a primăriei. Edilul este mulțumit de ceea ce a realizat în acest an și este hotărât să-și continue mandatul „în forță”.

 

Robu are şi un principal motiv de bucurie: sănătatea. Singura dezamăgire este faptul că nu a reuşit să realizeze sistemul de spectacole de lumină, muzică şi foc pe de Bega. Totuşi, aşa cum afirma recent, modernizarea este prioritatea, iar extravaganţa trebuie să mai aştepte.

Pentru mine, 2013 a fost un an foarte bun. A fost un an în care, în primul rând, am fost sănătos şi acesta este cel mai important lucru, ca pentru orice fiinţă vie. În al doilea rând, a fost un an în care am putut să iniţiez toate proiectele majore pe care le-am promis, exceptând sistemul de spectacole de lumină, muzică şi foc pe Bega, pe care nici nu l-am avut în fruntea listei de proiecte. Am putut să implementez o mulţime de alte proiecte pe care nu le-am promis niciodată, dar a căror necesitate am constatat-o din funcţia de primar. Mă bucur că am putut gestiona foarte bine toate proiectele, fără excepţie, că am reuşit să finalizez un număr foarte mare dintre ele, fără întârzieri sau cu întârzieri foarte mici. Mă bucur că am putut oferi satisfacţie cetăţenilor de pe întreg arealul oraşului, atât din zonele centrale, cât şi din zonele periferice. Am ţinut să arăt limpede că, pentru mine, ca primar al Timişoarei, nu există cetăţeni de rangul 1 şi rangul 2, în funcţie de zona unde au locuinţa sau în funcţie de alte criterii, ci există doar cetăţeni ai Timişoarei pur şi simplu, care merită tot respectul şi toată atenţia din partea primarului şi din partea instituţiei Primăriei Municipiului Timişoara. Vreau să le mulţumesc tuturor timişorenilor care au înţeles nevoia de modernizare în forţă a oraşului nostru, după o perioadă de zeci de ani de încremenire în propriul tipar, şi au suportat toate consecinţele deschiderii în oraş a unui număr atât de mare de şantiere, număr care în anumite perioade s-a apropiat de 100. Vreau să îi asigur pe toţi timişorenii că avem capacitatea de a duce la bun sfârşit absolut toate proiectele începute şi că vom face asta în termene compactate la maximum. Totodată, vreau să fac menţiunea că şi în 2014 vom continua tot în forţă, dar că 2014 va fi şi anul unor mari finalizări. În primul rând, va fi anul finalizării proiectului Michelangelo”, a declarat Robu.

Comentarii

comentarii