Acasă Actualitate 25.000 de persoane în a doua zi de Codru. Festivalul se încheie...

25.000 de persoane în a doua zi de Codru. Festivalul se încheie cu Tarja Turunen FOTO

DISTRIBUIȚI
În jur de 25.000 de persoane au fost prezenți la Pădurea Bistra, în a doua zi a festivalului Codru, au anunțat organizatorii. În jurul celor șase scene, iubitorii de muzică au cântat piesele trupelor preferate și s-au bucurat de surprize din partea artiștilor. 

Pe scena principală au urcat, sâmbătă seara, trupa Asian Dub Foundation, care prin combinația stilurilor muzicale ca rock, rap, dub, punk sau ragga, a oferit publicului un spectacol de excepție.  

Apoi, Subcarpați, a adus cele mai iubite piese în fața fanilor.  Tot pe scena principală au urcat trupele Lună Amară și Mădălina Pavăl Orchestra.   

La scena Lumea Nouă sa dansat pe muzica și versurile artiștilor Azteca, Nane, K-lu, Alex Super Beats, Souldrip & Mc Motanu și Cred că sunt Extraterestru.  

Memorabile au fost și concertele susținute pe celelalte scene. Spitalul de Urgență, Mircea Vintilă, Magnetical Muse și Graiu, dar și mulți alții, au cântat pentru fanii lor până în zori.  

Pe lângă muzică, cei care au mers la festival s-au relaxat în răcoarea Pădurii Bistra, într-un decor de poveste. Sub umbra copacilor, binevenite într-o zi călduroasă de vară, hamacele și zonele special amenajate pentru relaxare, au fost pline.  

Cei mici au avut parte de ateliere de creație și aventură susținute de artisți și nu numai. Pe lângă zâmbete specialiști din domeniu ecologiei le-au povestit cât de importantă este natura și cum o pot ocroti prin gesturi simple. 

În ultima zi a Codru Festival 2023 va răsuna muzica cântata de Tarja Turunen, Surorile Osoianu& Lupii lui Calancea, Coma, Dirty Shirt, Aqquanox, Culture Shock, Ian, Ist& Mc44, Mempys& Blocksberg, Oscar, Șatra Benz, E-an-na, HVNDS, Melting Dice și Paulina. 

Codru Festival face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii” în anul 2023 și este cofinanțat de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura 2023, Comuna Ghiroda și Comuna Moșnița Nouă. 

Comentarii

comentarii