Acasă Eveniment 45 de poliţiştii au scotocit judeţul în căutarea infractorilor –...

45 de poliţiştii au scotocit judeţul în căutarea infractorilor – VIDEO –

911
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă noaptea, 45 de poliţişti, dispersaţi în zece zone din Timişoara şi judeţ, au scotocit localurile în vederea prevenirii comiterii de fapte antisociale. Dacă la capitolul infracţiuni constatate, poliţiştii au sancţionat doar două, în timpul raziei au fost legitimate peste 200 de persoane şi s-au aplicat amenzi de peste 10.000 de lei.
La această razie au fost vizate şi controlate locuri şi medii predispuse la comiterea de infracţiuni. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş a coordonat şi a acţionat simultan împreună cu structurile de Combatere a Criminalităţii Organizate, Poliţiei Transporturi, Poliţiei de Frontieră şi Gărzii Financiar. 34 de localuri au fost controlate, fiind legitimate 205 persoane. Totodată au fost aplicate 68 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a contravenţiilor aplicate fiind de 10.280 lei. Au fost controlate 105 autovehicule, 105 conducători auto fiind testaţi cu aparatul alcooltest. Au fost reţinute 12 de permise de conducere.
Poliţiştii l-au depistat pe drumul E 70, în dreptul localităţii Moraviţa, pe C. Duşco, de 23 ani, din Timişoara, ce transporta în autoturism 11.470 pachete ţigări netimbrate, de diferite mărci pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă. Ţigările în cauză au fost ridicate pe bază de dovadă şi a fost sesizată Garda Financiară Timiş în vederea luării măsurilor legale care se impun. Al doilea caz a fost raportat de poliţiştii din cadrul postului Voiteg. V. Mihai-Octavian, din Timişoara, transporta în autoturism 5.500 pachete de ţigări netimbrate şi fără acte de provenienţă. S-a ales cu o amendă şi ţigările confiscate.
În cadrul raziei, s-a acţionat în zonele de amplasare ale discotecilor din localităţile Timişoara, Sânnicolau Mare, Cenad, Nădrag, Cenei, Checea Iecea Mare şi Săcălaz, procedându-se la blocarea totală a acestor localităţi cu filtre de poliţie rutieră şi ordine publică, în vederea depistării conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a persoanelor care conduc autoturisme pe drumurile publică fără a deţine permise de conducere. Nu au scăpat neverificate nici barurile din aceste localităţi.

Comentarii

comentarii