Acasă Actualitate Lavinia Miloșovici și-a deschis școală de fotbal la Timișoara. Decizie surpriză la...

Lavinia Miloșovici și-a deschis școală de fotbal la Timișoara. Decizie surpriză la 10 ani de la moartea fetiței sale

DISTRIBUIȚI

Fosta mare campioană are acum doi băieței, pentru care ar face orice. Lavinia Miloșovici și-a deschis școală de fotbal, frecventată deja de unul dintre copii.

În urmă cu zece ani, Milo primea însă una dintre cele mai crunte lovituri de la viață. Fetița sa a murit, în urma unor probleme medicale cu care se lupta de la naștere. Și în prezent Lavinia păstrează vie amintirea micuței sale. Marea campioană are însă acum doi băieței, pentru care ar face orice. Deși este implicată în dezvoltarea gimnasticii și are în Lugoj și o sală care-i poartă numele, fosta sportivă și-a găsit însă timp să pună pe picioare și o școală de fotbal în Timișoara.

Băiețelul său cel mare, Cosmin Mihai, născut în anul 2012, își dorește să-i calce pe urmele lui Hagi și face deja parte din clubul înființat de părinții săi. Soțul Laviniei, Cosmin, este la rându-i pasionat de fotbal. Acesta este vicecampion național cu echipa polițiștilor din Timișoara, din care face parte.

De asemenea, deși încă nu a împlinit doi ani, și Andrei, băiețelul cel mic al celor doi, ajunge la antrenamentele fratelui său și este tare încântat când dă cu piciorul în minge. Cum Lavinia știe ce înseamnă sportul de performanță, ea le asigură micuților de la școala sa de fotbal, precum și antrenorilor profesioniști pe care i-a angajat, cele mai bune condiții de pregătire.

Cum Lavinia a câștigat pe plan sportiv cam tot ce se putea, aceasta beneficiază de o rentă viageră, lunară, de 10.000 de lei. Pe lângă aceasta, ea are și salariu de profesor și este plătită pentru ceea ce face pentru dezvoltarea gimnasticii. De asemenea, și soțul său, Cosmin, are un salariu frumușel. Acesta câștigă, lunar, în jur de 3000 de lei. Recent, Lavinia și-a aniversat fiul cel mare, printr-o petrecere surpriză pentru pitici.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii

comentarii