Acasă Actualitate Vrei să vizitezi cea mai puternică rețea de clădiri Secession din Arad?...

Vrei să vizitezi cea mai puternică rețea de clădiri Secession din Arad? Iată ce trebuie să faci!

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Arad, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, îi invită pe cei interesați la turul ghidat și gratuit al clădirilor Secession din oraşul de pe Mureş, în 15 -16 -22 august, de la ora 16.00.

Aradul are una dintre cele mai dezvoltate reţele de clădiri Secession din România, ceea ce reprezintă un patrimoniu cultural și istoric de excepție. Fiecare clădire are povestea ei pe care o veți auzi de la ghizii noștri.
Turul este gratuit și se desfăsoară conform următorului program: marți: 16:00 -17:00, tur în limba română; miercuri 16:00-17:00, tur în limba engleză. Punctul de întâlnire este sediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad din Bd-ul Revoluției nr.81.

La prima ediție din luna iulie, peste 30 de persoane s-au arătat interesate şi au participat la tur, între acestea aflându-se inclusiv ghizi turistici din Timişoara. Au fost vizitate clădiri emblemă ale StiluluiSecession, printre care Palatul Szantay, Palatul Bohus, Palatul Foldes (sediul celebrei farmacii cunoscute în toată lumea la începutul secolului XX, pentru produsele farmaceutice şi cosmetice).

Comentarii

comentarii