Acasă Actualitate În timp ce primarul se întreţine cu studenţii liberali, Timişoara a ajuns...

În timp ce primarul se întreţine cu studenţii liberali, Timişoara a ajuns ”fruncea oltenizării, semaforizării şi gunoaielor”

DISTRIBUIȚI

Problema curăţeniei stradale din Timişoara pare să se stingă în gloria gunoaielor. Pentru că nu mai e stradă pe care să poţi merge la pas, într-o plimbare reconfortantă de toamnă, aşa cum o puteai face în anii anteriori, din cauza gunoaielor care inundă aproape fiecare colt de stradă/bloc, pentru că pubelele nu mai fac faţă şi nu mai este cine să le adune.

Şi spiritul civic e necesar, dar când nu ai poliţie locală pe stradă care să dea amenzi pentru gunoaiele aruncate pe jos au când containerele sunt pline şi nedescărcate corespunzător, înseamnă că problema e cât se poate de serioasă. Pentru că timişorenii plătesc aceste servicii, de care nu au parte. Inclusiv dreptul de a avea un mediu curat şi sănătos în care să poată trăi.

Primarul Nicolae Robu este taxat de timişoreni, pe facebook, pe această chestiune. Astfel în timp ce se întreţinea politic cu studenţii liberali, oraşul înfuncat în mizerie a trezit “spiritual civic” al unor timişoreni:

“Aseară, am avut, la sediul PNL Timiș, o întâlnire frumoasă cu studenții liberali, frumoasă cum sunt, pt mine, toate întâlnirile cu studenții. Reiterez promisiunea că se va întâmpla mai des, dragi studenți!“, spunea edilul pe pagina sa. Şi a primit şi răspunsul:

“Rosca Gabriel: Primare lasă gărgăunii şi piticii cu fluturaşi din cap şi apucă-te de treabă că ne mănâncă balaurii în Timişoara de munţii de gunoaie de pe străzile tale. Toată zona Dacia, Bucovina, str Brânduşei, etc nu este măturată de ani de zile. Nu se văd maşinile de mormanele de frunze. Parcări nu faci. Nu vrei să iei exemplu de la Braşov de pildă. Bani si voturi vrei. Scoate căţeluşii comunitari LA FRECAT străzile dacă iubitul tău Retim ţi-a tras clapa. Mai miscă-ţi bretonul şi prin alte oraşe din ţară, că din fruncea ţării, Timişoara a ajuns fruncea oltenizării, semaforizării şi gunoaielor”.

Comentarii

comentarii