Acasă Eveniment Luptătorul K1 Adrian Maxim a fost prins în flagrant în timp ce...

Luptătorul K1 Adrian Maxim a fost prins în flagrant în timp ce vindea cannabis unui ofițer sub acoperire

DISTRIBUIȚI

Multiplu campion național și premiant la competiții internaționale, luptătorul K1 Adrian Maxim a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea, împreună cu un alt orădean, sub acuzația de trafic de droguri de risc.

Procurorii DIICOT susțin că Adrian Maxim și Bogdan Alin Sălăjan au fost prinși în flagrant pe 19 noiembrie, în momentul în care vindeau un kilogram de cannabis unui ofițer sub acoperire.

 „Persoana autorizată s-a întâlnit cu inculpatul în municipiul Oradea, ocazie cu care inculpatul i-a vândut un kilogram de substanţă vegetală (cannabis), în schimbul sumei de 4.000 euro, marfa provenind de la inculpatul Sălăjan Bogdan Alin”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Mai apoi, Sălăjan i-a condus pe anchetatori la o casă din localitatea Girişu de Criş. Acolo le-a predat două borcane din sticlă în care se aflau 480 de grame de cannabis. Ulterior, le-a predat ofițerilor mai multe plante de cannabis, puse la uscat pe o sfoară, din care s-au recoltat 5,7 kilograme de materie vegetală, conform Agerpres. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Bihor, unde a fost înregistrat pe data de 11 decembrie. O zi mai târziu, judecătorul de Cameră preliminară a dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu controlul judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Decizia instanței poate fi contestată de procurorii DIICOT la Curtea de Apel Oradea.

Comentarii

comentarii