Acasă Eveniment Cod roșu pe drumul dintre Lugoj și Deva. Un autocar cu 20...

Cod roșu pe drumul dintre Lugoj și Deva. Un autocar cu 20 de pasageri a spulberat o mașină. O persoană a decedat

DISTRIBUIȚI

Accident grav pe drumul dintre Lugoj si Deva, un autocar si un autoturism s-au ciocnit in apropierea localitatii Traian Vuia. O persoană a murit şi cinci au fost rănite, marţi, după ce un autocar în care se aflau 20 de persoane şi un autoturism s-au cionit marți după-masă, în zona localității timișene Sudriaș.

Primele informatii oferite pentru Lugoj Info.ro de mai multi soferi aflati in trafic releva ca accidentul a avut loc la intersectia cu satul Sudrias. Acolo, autocarul in care se pare ca se aflau fanii unui club sportiv a lovit in plin autoturismul. Martorii sustin ca impactul a fost deosebit de violent, autoturismul transformandu-se intr-un morman de fiare.

Salvatorii s-au dus la locul accidentului cu 4 ambulanţe SMURD şi una a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Timiş. De asemenea au intervenit şi o autospecială complexă de stingere şi o descarcerare.

Potrivit anchetatorilor, accidentul s-a soldat cu cel puţin 1 mort şi 5 răniţi. Persoana decedată este un tânăr de 33 de ani, şoferul autoturismului. În urma impactului dintre autocar şi autoturism a fost prealertat şi elicopterul SMURD.

Comentarii

comentarii