Acasă Actualitate Doliu în fotbalul din Banat. Un jucător emblematic al unei echipe de...

Doliu în fotbalul din Banat. Un jucător emblematic al unei echipe de tradiţie a murit la doar 57 de ani

DISTRIBUIȚI

Doliu în fotbalul românesc. Vestea care a lovit fotbalul reşiţean a fost anunțată duminică după-amiază de conducerea CSM Reșița: a murit la 57 de ani Vali Boșca, unul dintre fotbaliştii emblematici pe care i-a avut Reșița în ultimii 50 de ani.

Clubul CSM Reşiţa a publicat tristul anunţ duminică seară, elogiind cariera lui Vali Boşca, atât ca jucător, cât şi ca antrenor la clubul la care s-a consacrat.

„Valentin Boșca, unul dintre cei mai longevivi și fideli fotbaliști care au jucat vreodată pentru CSM Reșița, s-a stins din viață. După mai mulți ani de la încheierea carierei de fotbalist, nu a pus ghetele în cui și a continuat să muncească în Valea Domanului. A fost antrenor secund, fiind și responsabil cu pregătirea portarilor, fiind prezent zilnic pe teren a încercat să le transmită portarilor toate informațiile pe care le-a acumulat de-a lungul carierei de fotbalist.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleanțe familiei!”, este anunțul-șoc făcut cu duminică de conducerea CSM Reșița, pe pagina de facebook a clubului.

Vali Boșca (29 februarie 1964-23 mai 2021) a început fotbalul la juniorii clubului din Valea Domanului, în 1980, pe când avea 15 ani și jumătate. A contribuit de-a lungul carierei la ultimele promovări în prima ligă a echipei din Reșița, în 1992 și 1997. Ghetele de fotbalist le-a pus în cui la aproape 40 de ani, apoi devenind antrenor cu portarii.

Comentarii

comentarii