Acasă Eveniment Bătaie crâncenă între două tinere, pentru un bărbat, într-un restaurant din centrul...

Bătaie crâncenă între două tinere, pentru un bărbat, într-un restaurant din centrul Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Bătaie crâncenă între două tinere, într-un restaurant din centrul Timișoarei. Oamenii legii au fost nevoiți să intervină pentru ca cele două să fie despărțite.

Din primele informații se pare că totul ar fi pornit de la o ceartă între două fete, una de 34 de ani, cealaltă în vârstă de 26 de ani. Motivul scandalului ar fi fost un bărbat.

Cele două se aflau pe o terasă din centrul Timișoarei, când femeia de 34 de ani ar fi lovit-o cu o sticlă pe tânăra de 26 de ani.

Apelul la 112 a fost făcut de o persoană care se afla la o altă terasă din apropiere. Pe lângă oamenii legii, la fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD.

Femeia de 34 de ani a fost condusă la secție, iar, în urma celor întâmplate, polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru lovire.

În ceea ce o privește pe tânăra de 26 de ani, acesta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara pentru investigații, deoarece a fost lovită la cap, dar avea și o tăietură la nivelul feței.

”Incidentul s-a petrecut chiar în această dimineață, într-un local din centrul Timișoarei.

 În cursul acestei nopți, în jurul orei 00:00, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112, privind producerea unui eveniment la un restaurant din centrul Timișoarei, cu privire la faptul că două persoane de sex feminin s-ar fi lovit.

Ajunși la fata locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Din verificările efectuate a reieșit faptul că o femeie, de 34 de ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi lovit cu un obiect contondent o femeie de 26 de ani. În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea femeii de 26 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Femeia de 34 de ani a fost condusa la sediul poliției pentru audieri”, se precizează într-un comunicat al IPJ Timiș.

Sursa: antena3.ro

Comentarii

comentarii