Acasă Administraţie Întâlnire între zece prefecți, reprezentanți ai MAI și ai ANRP, joi, la...

Întâlnire între zece prefecți, reprezentanți ai MAI și ai ANRP, joi, la Palatul Administrativ din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Joi, 5 august, la Palatul Administrativ din Timișoara, s-a desfășurat o ședință de lucru la care au participat Irina Alexe, secretarul de stat din MAI care coordonează activitatea prefecților, Silviu Grigorescu și Daniela Chiriac, președintele și, respectiv, vicepreședintele Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, dar și zece prefecți din partea de vest a României.

Tema de lucru a fost aplicarea unitară a legislației în materia restituirii proprietăților si identificarea de soluții pentru deblocarea anumitor probleme. La ședința de lucru organizată de prefectul județului Timiș au participat reprezentanții instituțiilor prefectului din 10 județe: Alba, Arad, Caraș-Severin, Cluj, Gorj, Hunedoara, Maramureș, Mehedinți, Satu Mare și Timiș.

„Scopul acestei întâlniri a fost crearea unei viziuni unitare pentru problematica retrocedărilor și de a identifica modificările legislative necesare pentru deblocarea unor situații, scopul final fiind rezolvarea dosarelor nesoluționate până în prezent”, transmit reprezentanții prefecturii de Timiș.

Comentarii

comentarii