Acasă Actualitate Fermierii în sprijinul Ucrainei! Forest and Biomass dinTimiș a donat echipamente medicale...

Fermierii în sprijinul Ucrainei! Forest and Biomass dinTimiș a donat echipamente medicale în valoare de 25.000 lei

DISTRIBUIȚI

Fermierii în sprijinul Ucrainei! Ferma Forest and Biomass din Giulvăz județul Timiș a achiziționat echipamente medicale de primă urgență în valoare de 25.000 lei pe care le-a donat Crucii Roșii pentru că acestea să ajungă unde trebuie – în Ucraina.

Directorul Alexandru Degianski a explicat de ce a făcut acest gest de solidaritate foarte necesar, în condițiile războiului din Ucraina:

”Copil fiind, auzeam și vedeam de pe malul răului Timiș, bombardamentele NATO asupra Yugoslaviei, vedeam refugiații cu ochii înlăcrimați și disperați ce fugeau de un război inutil, clipe ce nu le pot uita și sper să nu le mai văd!

Deși mă ghidez după zicala “Să nu știe stânga ce face dreapta!”, consider că suntem într-un moment în care pozele și postările de susținere a celor aflați în nevoie nu valorează nici cât o ceapă degerată.

În loc de vitejii și emptatie virtuală, civilii, oamenii nevinovați prinși într-un conflict militar major au nevoie de analgezice, dezinfectante, fașe, mănuși, bisturie, perfuzii care să le vindece rănile trupești.

Vrem să dăm un exemplu, să încurajăm fermieri și nu numai să facă ceva concret, în limita posibilităților și să ne dăm seama că victimele războiului nu au naționalitate, sex, rasă.

Multumin Nordpharm Baia Mare pentru efortul de-a livra produsele medicale conform nevoilor Crucii Roșii!”.

 

 

Comentarii

comentarii