Acasă Sport Juniorii 2 de la SCM Poli – pe locul I al Grupei...

Juniorii 2 de la SCM Poli – pe locul I al Grupei Valoare 3

DISTRIBUIȚI

Juniorii 2 de la SCM Poli au câștigat  cu Romanați Caracal, 42-38 (19-21), în deplasare, și au terminat pe locul I al Grupei Valoare 3.

Rezultatul este echivalent cu calificarea la turneul final de opt.

Echipa antrenată de Alexandru Nae și Ionuț Suculiuc avea varianta de a pierde la mai puțin de 12 goluri pentru a prinde unul dintre primele două locuri, ce duc la turneul final, dar a învins și a păstrat locul prim.

Alb-violeții au început bine, au condus cu 10-6, dar gazdele au întors scorul până la pauză, 21-19. Egalarea a venit în minutul 41 (27-27), după care băieții noștri s-au desprins și au obținut a cincea victorie în cele șase partide fin faza a doua a campionatului.

Dragoș Dăneasa a reușit o performanță excepțională în acest meci, a înscris 19 goluri. Turneul final va avea loc în perioada 14-18 iunie, într-o localitate încă nedesemnată.

Lotul SCM Politehnica Timișoara J2:

Marius Gădău, Alexandre-Xavier Moreau, Andrei Goga, Robert Varadi, Adnrei Milan Brichisala, Alexandru Robert Moțățăianu, Dragos Dăneasa, David Troanță, Denis Cosmescu, Luca Turcitu, Bogdan Vinka, Darius–Ciprian Matinca, Razvan Stănescu, Ciprian Florișteanu, Bogdan Stănescu, Vlad Dăescu, Damian Toacă, Cristian Morar, Bogdan Fit.

Antrenori: Alexandru Nae, Ionuț Sucucliuc.

 

Comentarii

comentarii