Acasă Actualitate Elevii din județul Timiș își demonstrează abilitățile în cadrul caravanei ”Profi te...

Elevii din județul Timiș își demonstrează abilitățile în cadrul caravanei ”Profi te premiază!”

DISTRIBUIȚI

Vinerea aceasta, scena mobilă a caravanei “Profi te premiază!” va ajunge la Timișoara, pe aleea din fața stadionului Dan Păltinișanu, unde elevii claselor I-VIII ale școlilor din județ își vor demonstra talentele pentru a-și atrage cât mai multe voturi în ediția 2012 a competiției. 

În cadrul ediției 2011 a competiției Profi, școlile timișorene care au fost cele mai votate de consumatorii din județ şi astfel declarate învingătoare au fost: Şcoala “Traian Vuia” Făget, Şcoala „Curtea” Făget, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 Lugoj, Colegiul Național „Iulia Hașdeu” Lugoj, Şcoala generală nr. 1 Jimbolia, Clubul Copiilor Jimbolia, Şcoala generală nr. 24, Şcoala cu clasele I-VIII Beregsau-Mare Com. Sacalaz, Şcoala cu clasele I-VIII „Vicențiu Babeș” Timișoara, Școala generală Izvin, Liceul Teoretic „William Shakespeare” Timișoara, Școala generală nr.1, Liceul Teoretic „Vlad Țepeș” Timișoara, Școala nr. 22 Arieș, Școala nr. 27, Școala nr. 2, Liceul Teoretic Buziaș, Școala generală Buziaș. “A patra oprire a caravanei din acest an ne aduce la Timișoara. Toți elevii timișoreni care doresc să își atragă mai multe voturi în competiția din 2012 sunt invitați să participe la evenimentul de vineri și să prezinte astfel motivele pentru care școala lor merită să fie votată în număr cât mai mare. Invităm toți susținătorii lor să le fie alături și să urmărească evoluția micuților, si apoi să-și voteze în continuare favoriții.”, a declarat Pawel Musial, directorul general al companiei PROFI Rom Food.

Evenimentul va avea loc pe o scenă mobilă specială, amplasată pe aleea FC Ripensa din fața Stadionului Dan Păltinișanu din Timișoara, vineri 5 octombrie, începând cu orele 14:00. Elevii timișoreni au pregătit momente speciale (muzicale, de dans, interpretare și multe altele) care să le atragă voturile, iar publicul este invitat să participe la întregul eveniment, pentru a-și alege favoriții, pe care să îi susțină mai departe în competiție. Evenimentul din această săptămână de la Timișoara face parte dintr-o serie de 5, caravana “Profi te premiază!” pornind de la București, trecând prin Constanța și Cluj-Napoca, ajungând acum la Timișoara  și încheindu-se la Iași (7 octombrie, parcare Iulius Mall). Școlile care participă la campania “Profi te premiază!” în alte localități decât cele 5 prin care trece caravana sunt invitate să încarce mesaje de susținere sub forma unor materiale video (un act artistic, o prezentare a școlii sau un simplu îndemn  la vot) pe www.profitepremiaza.ro/promoveaza_scoala_preferata.php.
Toate școlile din România care doresc să participe la caravana “Profi te premiază!” pot afla mai multe detalii despre înscriere și programul evenimentului accesând secțiunea dedicată a website-ului www.profitepremiaza.ro/promoveaza_scoala_preferata.php sau sunând la infoline-ul de campanie 0722. 384. 214.
Campania de responsabilitate socială “Profi te premiază!”, ediția 2012, este desfășurată în parteneriat cu Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și propune instituțiilor scolare din România o competiție pentru câștigarea a 2016 netbook-uri și 126 videoproiectoare. Susținătorii pot vota în localitățile unde se află cele 126 magazine PROFI participante la competiție, în baza bonului de casă. Pentru fiecare dintre aceste locații există câte un premiu I, constând în 16 netbook-uri și un modem WiFi și un premiu II, constând într-un videoproiector, premii care vor reveni școlilor cu predare la clasele I-VIII.

Comentarii

comentarii