Acasă Cultura Teatrul German Timişoara face angajări

Teatrul German Timişoara face angajări

DISTRIBUIȚI

Se caută un consultant artistic, un redactor relaţii cu presa şi un referent organizare spectacole

Teatrul German de Stat Timişoara (TGST) îşi completează echipa cu trei membri. Posturile vacante sunt de consultant artistic (pedagog teatral), redactor (relaţii cu presa) şi referent organizare spectacole. Cei care doresc să devină angajaţi ai instituţiei timişorene de cultură trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, cum ar fi cunoaşterea limbilor germană şi română scris-vorbit, a unei limbi de circulaţie internaţională, alta decât germana, studii superioare, interes pentru teatru, disponibilitate pentru program flexibil.

Viitorul consultant artistic va trebui să comunice informaţii despre proiectele teatrului către diverse grupuri de public, să ia măsuri de promovare, atât în Timişoara cât şi în localităţile în care teatrul evoluează în turnee şi deplasări, să redacteze broşuri de pedagogie teatrală, să păstreze în permanenţă legătura cu grădiniţele, şcolile şi facultăţile din Timişoara şi din localităţile în care teatrul evoluează în turnee şi deplasări, să participe la festivaluri şi la turnee, precum şi, după caz, la călătoriile de organizare care preced turneele.

Redactorul pentru relaţii cu presa va redacta comunicate de presă, va administra pagina de internet a teatrului, va coordona activitatea de promovare a teatrului, va păstra relaţia cu mass-media, va organiza conferinţele de presă.

Referentul se va ocupa de organizarea spectacolelor la sediu, în deplasare, turneu, în ţară sau în străinătate, va întreprinde diverse măsuri care să stimuleze practica mersului la teatru în rândul publicului ţintă şi va lua parte la toate evenimentele speciale ale insituţiei.

Cei interesaţi ce unul dintre cele trei posturi trebuie să trimită o scrisoare de intenţie până la data de 16 noiembrie 2012 la adresa: Teatrul German de Stat Timişoara, Doamnei Adriana Talpoş, Şef serviciu secretariat artistic, Str. Mărăşeşti 2, 300080 Timişoara, România, sau la adresa e e-mail talpos@dstt.ro.

 

 

Comentarii

comentarii