Acasă Actualitate Coada imensa de masini la intrare în Timisoara

Coada imensa de masini la intrare în Timisoara

DISTRIBUIȚI

Traficul s-a aglomerat nevoie mare în aceste zile la intrarile în Timisoara. Mai ales la cea dinspre Mosnita Noua. Trecerea peste linia de tren care încetinea masinile a fost reparata pentru o trecere mai lina a autoturismelor prin zona, dar masinile tot au fost multe si tot s-a format o coada de kilometri întregi la intrarea în orasul de pe Bega. În prima zi a saptamânii oamenii s-au dus la un gratar chiar daca vremea a fost una mai capricioasa. Totusi, timisorenii au vrut sa paraseasca blocurile de beton si sa ia o gura de aer curat. Mai dificil a fost la întoarcere. Coada la intrare în Timisoara începea luni înainte de intra în Mosnita Noua.
Se continua pâna la intrarea în Timisoara.
Drumul este numai cu o banda iar soferii încetinesc oricum la trecerea peste calea ferata deoarece acolo este vorba de o linie de tren care este semnalizata si unde trebuie sa te asiguri înainte de a trece peste ea. Exista în proiect largirea acestui drum ce vine de la Mosnita Noua la patru benzi.
Oricum, chiar si coada asta kilometrica are unii soferi care nu pot sta la coada si mai depasesc câteva masini din coada iar când vad ca vine o masina din fata se baga iar în coada, câstigând de fapt câteva secunde în plus pentru care îsi risca în mod inutil viata.
Traficul este încarcat pe acea parte deoarece sunt multi care nu vor sa o ia pe drumul national Timisoara-Lugoj prin Recas, ci o iau spre Lugoj (sau de la Lugoj la Timisoara) prin Buzias, fiind mai liber. Drumul Timisoara-Lugoj se tot face de câtiva ani, au fost depasite nenumarate termene dar pâna în momentul de fata nu este gata, desi se preconizeaza finalizarea lui pâna la sfârsitul acestui an. Între timp, masinile stau la ditamai coada la intrarea în Timisoara de pe Calea Buziasului.
“Am aranjat trecerea peste acea linie de la intrarea în Timisoara. E totusi o linie în functiune, e trecere la nivel. Nu gasim rezolvare pâna nu dau drumul la drumul national prin Recas.
E prea aglomerat la intrarea prin Mosnita. Sunt foarte multe masini”, spune vicepresedintele Consiliului Judetean Timis Adam Craciunescu.
Pâna drumul national de la Timisoara la Lugoj va fi gata si pâna largirea la patru benzi a drumului ce merge spre Mosnita Noua va deveni realitate, oamenii nu au altceva de facut decât sa stea în continuare la cozi întinse pe câtiva kilometri atunci când intra în Timisoara.
Iar deplasarea spre un gratar la sfârsit de saptamâna pe iarba verde de la margine de Timisoara va însemna dureri de cap la întoarcerea în orasul de pe Bega. Dar pâna când?

Comentarii

comentarii