Acasă Eveniment Pericol de explozie! O locomotivă care tracta șapte cisterne cu butan a...

Pericol de explozie! O locomotivă care tracta șapte cisterne cu butan a luat foc în mers

DISTRIBUIȚI

locomotiva foc bz 57393200O locomotivă care tracta șapte cisterne cu butan a luat foc în mers, joi dimineață, în localitatea Topolovățu Mare, din județul Timiș, existând pericol de explozie în condițiile în care nu s-a reușit decuplarea vagoanelor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Banat” din județul Timiș, Elena Megherea, a declarat pentru News.ro că un incendiu a izbucnit la o locomotivă în localitatea Topolovățu Mare, din județul Timiș.
“Din primele informații un incendiu a izbucnit la o locomotivă care trăgea șapte cisterne cu butan gaz. Acum se deplasează la locul incidentului echipaje ale ISU. Se pare că a luat foc locomotiva și nu se reușea decuplarea cisternelor, existând pericolul de exploziei”, a declarat Elena Megherea. La locul intervenției s-au deplasat șase autospeciale ale ISU Timiș și două echipaje SMURD, precum și patru ofițeri, inclusiv inspectorul șef al ISU ”Banat”, Lucian Mihoc.

Pompierii militari au trimis de urgență la fața locului șase autospeciale de lucru cu apă și spumă, două echipaje SMURD, patru ofițeri si zeci de subofițeri. Locomotiva a fost detașată la un moment dat de vagoane iar incendiul a fost lichidat complet în aproximativ jumătate de oră.

 

Comentarii

comentarii